boeken tips

Zo veel boeken! En waar moet je beginnen?! Gelukkig heb ik hier een paar boeken tips voor je. Maar let op de leeftijdscategorie.

 

 

 

 9+

Regel 1: Alle kinderen mogen zelf regels maken dat vindt Floor. Ze vindt ook dat je iemand die jou een stom cadeau geeft, niet aardig hoeft te vinden. En dat grote mensen die zielige kinderen uitlachen ook op de gang moeten staan. Verder moet je het nooit vertrouwen als je ouders meteen 'ja' zeggen als je iets vraagt. En als iemand jou een geheim vertelt, moet diegene er natuurlijk wel bij zeggen dat het een geheim is! Alle regels van Floor in één dik boek...

Hier zijn allemaal delen van.

 

 

 

 10+

 

Nikki beleeft de ene ramp na de andere, en de populaire meiden noemen haar MUTS! Ze bungelt helemaal onder aan de populariteitsindex en elke dag op school is een nacht merrie, nee, een TRAUMA, nee, EEN MEGA-CATASTROFE!
Toch blijft Nikki dromen van een beter leven en een huwelijk met hottie Brandon. Wanneer ze vlak voor het grote schoolfeest door 'vriendinnen' voor gek wordt gezet, kan ze niet anders dan drastische maatregelen nemen...

Hier zijn allemaal delen van.

 

 

 

 11+

 

Fee is fotomodel en 100% verliefd op Thijs, alleen durft ze hem dat niet te vertellen. Op een dag ontdekt ze dat álle meisjes op school verliefd zijn op haar grote liefde. Zelfs haar beste vriendin Laura heeft zoenplannen met Thijs. Tijd voor actie! Maar hoe laat je een jongen merken dat je hem leuk vindt?
Ondertussen mag Fee haar eerste modeshow lopen. Aan haar de eer om het pronkstuk van de avond te dragen: een bontjas van echt konijnenbont! Maar Fee is faliekant tegen bont en stapelgek op haar konijn. Zal Fee in de bontjas de catwalk op gaan? En lukt het Fee eindelijk om Thijs te vertellen dat ze stapelverliefd op hem is?

Hier zijn allemaal delen van.

 

 12+

Jonas en Rosa zijn met hun ouders op vakantie op het eiland Corsica. Na een paar dagen verzucht Rosa, die zich stierlijk verveelt: 'O, hoe overleef ik deze vakantie?' Jonas krijgt het geweldige idee om een wandeltocht te maken, stiekem met z'n tweeën. Maar als het avond wordt merken ze dat ze zijn verdwaald, hoog in de bergen. Het wordt koud, ze hebben honger en dorst en al uren geen mens meer gezien…
Hoe overleef ik mijn vakantie? Is een spannend leesboek, boordevol survivaltips, die op iedere vakantie van pas komen…en ervoor zorgen dat je je geen minuut verveelt.

 Hier zijn allemaal delen van.

 

 

 

 

 

Enquête

Wat voor boeken vind je leuk?

Thrillers WHOEHOE... (1)
100%

Liefdes boeken SMAK... (0)
0%

Grappige boeken HAHAHA... (0)
0%

Totaal stemmen: 1