Mode

Bijna iedereen is bezig met: oh is dit wel in de mode of zie ik er wel leuk uit? Eigenlijk is voor iedereen "'mode'' anders. De ene loopt in een naveltruitje met hoge hakken de andere draagt leren jasjes met studs. Iedereen heeft wel een andere smaak. Het leuke is wel dat elke winkel andere kleding verkoopt. Maar er zijn natuurlijk wel populaire winkels zoals: H&M, Coolcat, Zara en V&D. Maar er zijn er nog veel meer!! Maar het is ook leuk als ik mijn vriendin in een stoer jasje zie lopen en vraag waar ze die vandaan heeft en zegt een naam van een winkel die ik helemaal niet ken. Dat is pas orgineel! Maar mijn favo winkels bijven toch wel de H&M, Coolcat en claires ;)                         

 

 

 

Deze kleren zijn van de H&M, de nieuwe colectie. Ik vind ze ''HIP''. Maar sommige vinden deze kleren iets te veel van het goede. Of niet echt hun smaak.

Zelf ben ik van de sieraden dat maakt je look helemaal af. Coole sieraden kan je kopen in de Claires en nog veel meer winkels. Maar ik vind CLAIRES wel de allerleukste!

 

 

 

Snor=mode!

Overal zie je wel snorren ofhoewel mustache.. Ik vind het wel heel erg HIP! Dus ik laat een paar leuke snor-spullen zien.

 

 

 

 

 

Enquête

Wat is jou favo accessoires shop?

Claires (1)
100%

Six (0)
0%

Accessorize (0)
0%

Totaal stemmen: 1

Enquête

Wat vind jij van snorren?

Zooo HIP! (2)
100%

Gewoon, een snor is een snor (0)
0%

Niet leuk (0)
0%

Totaal stemmen: 2